Forrett
Kamskjell
Stekt kamskjell med bacon, ruccola salat og rødvins saus
#
Hjerteskjell/Almejas
Hvitvinskokte hjerteskjell med loff'
#
Blåskjell
Gratinerte blåskjell fylt med hakket fersk spinat og bacon
#
Blomkålsuppe
Kremet Blomkålsuppe
#
Aspargessuppe
Kremet aspargessuppe med spekeskinke og tomat
#
Tapas
Tapas med diverse råvarer
Hovedrett
Fisk
Hellefisk
Stekt hellefisk filet med grillet Kamskjell, smørdampet brokkoli,
sautert spinat og stekt skogsopp
#
Laksefilet
Stekt laksefilet med sellerirot pure, stekt østersopp,
smørdampede grønnsaker og sauterte sukkererter
#
Panert Rødspette
Helpanert rødspette med kokte poteter, Raspet gulrot og smør
Kjøtt
Indrefilèt
Indrefilèt av svin surret i bacon, med sautert spinat, gratinert tomat og bakt potet
#
Ytrefilèt
Ytrefilèt av okse med aspargesbønner, grillet artiskokk, bearnaisesaus og stekte potetbåter
#
Pepperbiff
Ytrefilet av okse servert med grønnsaker, stekt tomat, peppersaus og valgfrie poteter
#
Biff av reinsdyr
Reinsdyr servert med stekte grønnsaker, syltet pære, rørte tyttebær, viltsaus og valgfrie poteter
#
Hjortemedaljonger
Mørkt viltkjøtt servert med potetpuré tilsmakt med hvitløk og parmesan, rødløkskompott, sopp og en kraftig viltsjy.
Dessert
Sjokolade mousse
Hvit og mørk sjokolade mousse med kremtopp
Og friske frukter
#
Blåbærpannekaker
Fylte pannekaker med blåbær
#
Fylte, bakte epler
Bakte epler fylt med cottage cheese og appelsin. Serveres med is eller krem
#
Brownies
Brownies fylt med sjokolade
#
Ostekake à la TMT
Ostekake med bringebær og solbær saus
#
Gulrotkake
Norsk hjemmelaget gulrotkake
Lunsj
Forretter
Norsk fiskesuppe
Med torsk, kveite og norske grønnsaker
Røkelaksrose
Med grovbrød og sennepsdressing
Smørbrød
Smørbrød med reker og majones
Smørbrød med laks og eggerøre
Hovedrett
Skalldyr tallerken
En variasjon av skalldyr
Omelett
Med ost og skink
Omelett
med ost, skinke og sopp
Omelett
Vårløk, sopp, tomat og paprika
Club sandwich
Med grillet kyllingfilet, stekt bacon, rødløk,
oliven, cherrytomat og sennepsmajones
Dessert
Napoleons kake
Pannacotta
Med bringebær coli og friske bær
Sitrus fromasj
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar